Юшка мисливська перші страви українська кухня 24 Вересня, 2018 50 рецептов украинской кухни Ingredients Курячі тельбухи - 500 г Картопля - 600 г Морква - 1 шт. Петрушка - 1 корінь + зелень Цибуля - 1 шт. Пшоно - 0,5 склянки Сало - 25 г Вода - 2 л Лавровий лист Зелена цибуля Сіль Перець Directions 1Добре очищені та промиті тельбухи відварити до готовності. 2Пшоно промити, картоплю нарізати великими кубиками. 3Нарізані дрібними кубиками моркву, корінь петрушки та цибулину спасерувати на салі. 4Все змішати та варити 10‑15 хвилин. 5Потім заправити юшку перцем, посолити, покласти лавровий лист і варити до готовності. 6При подачі в тарілку додати подрібнену зелень петрушки та зелену цибулю. 00:00