Бозбаш
Бозбаш

Бозбаш

    

16 Вересня, 2016

Армянская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баранина - 330 г

Картопля - 3 шт.

Баклажан - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 головки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Помідори - 2 шт.

Квасоля - 3 ст. ложки

Перець пекучий червоний - 2 шт.

Яблуко або айва - 1 шт.

Зелень петрушки рублена - 1 ст. ложка

Кінза рублена - 1 ст. ложка

Базилік рублений - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Нарізати баранину шматками, залити гарячою водою і відварити до готовності.

2Овочі нарізати великими кубиками.

3Готове м'ясо обсмажити на частини масла.

4На рештках масла обсмажити цибулю.

5Бульйон процідити, покласти в нього картоплю, баклажан, цибулю, квасолю, помідори, пекучий перець. Посолити і поперчити.

6Варити бозбаш 30 хвилин. За 10 хвилин до готовності додати в суп нарізане шматочками яблуко або айву і зелень.

7Подавати бозбаш гарячим.

00:00