Вино журавлинне з фруктами
Вино журавлинне з фруктами

Вино журавлинне з фруктами

  

11 Грудня, 2018

Горячие напитки с вином (Семь поварят)

  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Вино червоне сухе - 750 мл

Журавлинний сік - 600 мл

Апельсиновий сік - 300 мл

Цукор - 2 ст. ложки

Бренді - 2 ст. ложки

Спеції різдвяні (суміш кориці, мускатного горіха та гвоздики) - 1 упаковка

Кориця - 3 палички

Апельсини - 1 шт.

Яблука - 1 шт.

Directions

1Вино змішати з журавлинним і апельсиновим соками, додати цукор, бренді, різдвяні спеції та 1 паличку кориці, прогрівати суміш на слабкому вогні 10 хвилин, не доводячи до кипіння.

2Апельсин нарізати дольками, яблуко - кубиками. Палички кориці, що залишилися, наламати шматочками. Укласти фрукти та корицю в чашечки або келихи, залити гарячою винною сумішшю і одразу подавати.

3До вина можна запропонувати різдвяні пряні кекси з масляним кремом.

00:00