Вино «Наш сад»
Вино «Наш сад»

Вино «Наш сад»

  

12 Грудня, 2018

1001 совет и секрет 2016 №235 Искусство виноделия

Ingredients

Вода - 10 л

Вишня - 5 кг

Яблука - 3 кг

Смородина чорна - 2,5 кг

Цукор - 1,5 кг

Directions

1У яблук видалити шкірку та серцевину, м'якоть пропустити через м'ясорубку.

2У яблучне пюре покласти 300 цукру та залишити на добу.

3На наступний день з води та цукру зварити сироп і залишити його остуджуватися.

4Смородину та вишню без кісточок розім'яти та змішати з яблучним пюре.

5Перекласти плодово-ягідну суміш у бутиль, залити сиропом та поставити водяний затвор.

6Коли вино перебродить, процідити його та розлити по чистих пляшках.

00:00