Вино «Наш сад» алкоголь 12 Грудня, 2018 1001 совет и секрет 2016 №235 Искусство виноделия Ingredients Вода - 10 л Вишня - 5 кг Яблука - 3 кг Смородина чорна - 2,5 кг Цукор - 1,5 кг Directions 1У яблук видалити шкірку та серцевину, м'якоть пропустити через м'ясорубку. 2У яблучне пюре покласти 300 цукру та залишити на добу. 3На наступний день з води та цукру зварити сироп і залишити його остуджуватися. 4Смородину та вишню без кісточок розім'яти та змішати з яблучним пюре. 5Перекласти плодово-ягідну суміш у бутиль, залити сиропом та поставити водяний затвор. 6Коли вино перебродить, процідити його та розлити по чистих пляшках. 00:00