Яйця, фаршировані грибами (з гарніром) закуски, страви з грибів, страви з яєць 13 Грудня, 2018 100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Яйця - 4 шт. Печериці - 2‑3 шт. Цибуля - 1 шт. невелика Майонез - 60 г Сіль Олія для смаження - 2‑3 ст. ложки ДЛЯ ГАРНІРУ: Морква - 1 шт. невелика Зелений горошок консервований - 50 г Кріп і / або петрушка - кілька гілочок Directions 1Зварити яйця круто в підсоленій воді (7 хвилин після закипання). Остудити, очистити. 2Очистити овочі. Вимити, обсушити й очистити печериці. 3Відварювати моркву на гарнір в підсоленій воді 25‑30 хвилин. Остудити, нарізати кубиками. 4Нарізати печериці та цибулю дрібними кубиками. 5Обсмажувати цибулю на розігрітій олії до золотистого кольору, додати гриби, смажити ще близько 7 хвилин. 6Розрізати кожне яйце навпіл, вийняти жовтки та подрібнити їх ложкою. 7Змішати жовтки зі смаженими цибулею та грибами, додати половину майонезу. 8Нафарширувати половинки яєць грибною сумішшю, покласти на тарілку, прикрасити сіточкою з майонезу. 9Як гарнір подати консервований зелений горошок і відварену моркву. Прикрасити зеленню. 00:00