Салат хлібно-помідорний

    

3 Листопада, 2016

365 рецептов русской кухни

Ingredients

Гриби сушені - 30 г

Помідори - 300 г

Петрушка - 2 пучка

Цибуля ріпчаста - 2 головки

Часник - 2 зубчики

Оцет винний - 100 мл

Сік лимонний - 50 мл

Хліб - 0,5 буханки

Олія - 1 ст. ложка

Directions

1Гриби залити 120 мл води та залишити на 1 годину.

2Подрібнену цибулю обсмажити на олії, додати нарізані гриби з рідиною, половину зелені петрушки, перець і залишити на вогні на 2 хвилини. Влити оцет і лимонний сік.

3Нарізаний кубиками хліб обсмажити, змішати з помідорами, часником, петрушкою та цибулею.

4Грибний соус подавати окремо.

00:00