щі
щі

Щі або борщ

      

15 Грудня, 2018

100 рецептов французской кухни

  • Cook: 20 mins

Ingredients

Бульйон м'ясний

ДЛЯ ЗАПРАВКИ ЩІВ:

Капуста

Картопля

Помідори

Перець болгарський

ДЛЯ ЗАПРАВКИ ДЛЯ БОРЩУ:

Буряк

Помідори

Морква

Капуста

Картопля

Цукор (за бажання)

Directions

1Заправити зварений м'ясний бульйон і варити у скороварці у відкритій каструлі.

2ЗАПРАВКА ДЛЯ ЩІВ: Різані соломкою капуста, картопля, помідори, болгарський перець.

3ЗАПРАВКА ДЛЯ БОРЩУ: Різані та попередньо тушковані на сковорідці овочі - буряк, помідори, морква та різані, але не тушковані капуста і картопля. В борщ можна додати трохи цукру для гостроти.

4Варити до готовності.

00:00