Шніцелі еротичні страви з птиці 16 Грудня, 2018 50 рецептов эротической кухни Ingredients Індичка - 4 шніцеля Сіль Перець чорний мелений Арахіс - 200 г Яйця - 2 шт. Петрушка - 1 ст. ложка рубаної зелені Борошно - 100 г Олія - 200 г Капуста китайська - 400 г Перець солодкий червоний - 1 шт. Цибуля - 2 шт. Масло вершкове - 2 ст. ложки Соєві боби - 1 банка (370 мл) Соєвий соус - 2 ст. ложки Апельсиновий сік - 125 мл Directions 1Горіхи порубати, яйця змішати з петрушкою. 2Шніцелі посипати спеціями і обваляти по черзі в борошні, яйцях і 140 г горіхів. 3Обсмажувати по 5 хвилин з кожного боку. Поставити в тепло. 4Китайську капусту нарізати тонкою соломкою, змішати з нарізаним червоним перцем. Цибулю нарізати кільцями. 5Залишок горіхів, паприку та ріпчасту цибулю пасерувати у вершковому маслі. 6Злити рідину з соєвих бобів і викласти разом із китайською капустою до пасерованих овочів. 7Приправити все разом зі шніцелем, обсмажувати 5 хвилин. 8Влити апельсиновий сік. Продовжувати обсмажувати ще 5 хвилин. 00:00