м'ясо, нога, окіст
м'ясо, нога, окіст

Бараняча нога маринована – Gigot marine

    

17 Грудня, 2018

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Бараняча нога

Вино сухе біле для маринаду + 1 пляшка старого бургундського

Трави духмяні - 1 пучок

Коньяк - 1 чарка

Directions

1Покласти баранячу ногу в маринад із сухого білого вина, сильно ароматизованого, на 24 години.

2Ногу обтерти, обсмажити на слабкому вогні в глиняному горщику.

3Додати пляшку старого бургундського, пучок духмяних трав. Непогано верх горщика замазати тістом. Дати потомитися на слабкому вогні.

4В середині варіння (через 3,5 години) зняти тісто, відкрити горщик і влити чарку коньяку. Знову закрити тістом і варити на слабкому вогні.

5В кінці 7‑годинного варіння вийняти баранячу ногу, покласти на пласке блюдо та трохи обпалити.

Перш ніж використовувати вино для приготування будь-яких страв, прокип'ятити його 2‑3 рази, незалежно від того, біле воно чи червоне.

00:00