Омлет по-болгарськи з солодким перцем і бринзою
Омлет по-болгарськи з солодким перцем і бринзою

Омлет по-болгарськи

      

19 Грудня, 2018

100 блюд за пять минут (Очень просто!)

Ingredients

Яйця - 5 шт.

Масло вершкове - 60 г

Молоко - 0,5 склянки

Перець солодкий червоний - 1 великий стручок

Бринза - 125 г

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1Яйця збити з молоком.

2Солодкий перець вимити, обсушити, очистити від насіння та перегородок, нарізати маленькими кубиками. Бринзу нарізати кубиками або розламати руками на невеликі шматочки.

3Яєчну суміш з'єднати з перцем і бринзою, посолити та поперчити за смаком.

4Масло розігріти в сковороді, влити яєчну масу. Накрити посуд кришкою. Смажити на середньому вогні до готовності.

00:00