Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Этюды о питании
Ingredients
Манна крупа - 0,5 склянки
Борошно пшеничне - 1 склянка
Молоко - 2 склянки
Масло вершкове - 50 г
Яйця - 2 шт.
Цукор - 1 ст. ложка
Сіль
Олія
Directions
1Молоко закип'ятити і зварити на ньому манну кашу (без грудок).
2У готову кашу додати вершкове масло і добре розмішати. Розтерти яєчні жовтки з сіллю та цукром, з'єднати з кашею та добре збити лопаткою. Потім додати в цю масу збиті яєчні білки та перемішати.
3На чистий стіл насипати борошно та розрівняти його тонким шаром. Ложкою викласти підготовлену масу (окремими шматками) на борошно і сформувати з неї коржі-оладки.
4Обсмажити оладки на змащеній маслом / олією сковороді.
5До цих оладок добре подати мед, сметану і варення.