Бігос
Бігос

Бігос із тушкованою свининою

    

21 Грудня, 2018

100 блюд за пять минут (Очень просто!)

Ingredients

Свинина тушкована - 1 середня банка

Капуста квашена - 500 г

Цибуля - 1 шт.

Томатна паста - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Капусту потушкувати майже до готовності з невеликою кількістю води. Якщо капуста надто кисла, її потрібно віджати та промити або змішати з цукром за смаком.

2Цибулю дрібно нарізати, підсмажити на жирі від тушонки до золотистого кольору, додати томатну пасту, трохи води та тушкувати 2‑3 хвилини.

3Пасеруванням заправити капусту, додати свинячу тушонку, посолити, поперчити та тушкувати на слабкому вогні до готовності.

00:00