шашлик
шашлик

Шашлик по-турецьки з баклажанами

      ,

21 Грудня, 2018

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Баранина - 750 г + 2 овечих хвости

Баклажани - 1 кг

Цибуля ріпчаста - 200 г

Помідори - 300 г

Олія оливкова - 100 г

Перець чорний мелений

Лавровий лист

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати шматочками по 25‑30 г і нанизати на шампур, чергуючи шматочок м'яса та шматочок жирного хвоста.

2Обсмажити над вугіллям до готовності.

3Подавати гарячим, поклавши на гаряче пюре з баклажанів.

ПЮРЕ З БАКЛАЖАНІВ:

1Баклажани обсмажити на оливковій олії, а коли охолонуть, очистити від шкіри та дрібно нарізати.

2На тій самій олії обсмажити дрібно нарізану цибулю.

3Додати баклажани, очищені та нарізані шматочками помідори, сіль, чорний мелений перець і лавровий лист. Суміш проварити кілька хвилин, потім протерти крізь сито.

00:00