Млинці бананові з апельсином, медом і мигдалем млинці, оладки, сирники 22 Грудня, 2018 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Ingredients ДЛЯ МЛИНЦІВ: Яйця - 4 шт. Борошно - 400 г Молоко - 200 мл Банани - 4 шт. Сіль Цукор Масло вершкове для смаження Олія для смаження ДЛЯ НАЧИНКИ: Апельсини - 2 шт. Мед - 100 мл Мигдаль - 40 г Directions 1Очистити банани від шкірки та нарізати кружальцями. 2Замісити рідке тісто з борошна, яєць і молока. 3Додати нарізаний банан, сіль і цукор. Довести тісто до однорідної консистенції за допомогою блендера. 4Смажити тонкі млинці на суміші олії та вершкового масла до золотистого кольору. 5Згорнути млинці трубочками. Розрізати навскоси на три частини. 6Очистити апельсини від шкірки. Вирізати з фруктів м'якоть. Подрібнити мигдаль за допомогою ножа. 7Прогрівати млинці й апельсини з медом 30‑40 секунд на сковороді. 8При подачі посипати горіхами. 00:00