Шашлик по-мисливськи страви з грибів, страви з м'яса на вогнищі 23 Грудня, 2018 50 рецептов шашлыков Ingredients Баранина - 600 г Гриби - 200 г Перець солодкий зелений - 400 г Масло топлене - 80 г Сіль - 20 г Цукор - 20 г Перець чорний мелений Directions 1М'ясо посипати цукром, сіллю, чорним меленим перцем. 2Гриби перебрати та промити, великі нарізати на 2‑4 частини. 3Нанизати на шампури, чергуючи, солодкий перець, м'ясо та гриби. Змастити топленим маслом. 4Пекти шашлик над розжареним вугіллям, повертаючи час від часу шампури та стежачи за тим, щоб м'ясо, гриби та перець не підгорали. 5Готовий шашлик покласти на вимите листя винограду або бука. 00:00