Брауні з бурбоном, чорною вишнею та беконом
Брауні з бурбоном, чорною вишнею та беконом

Брауні з бурбоном, чорною вишнею та беконом від Емми

  ,   

24 Грудня, 2018

BBC Good Food 2016 Fabruary

  • Prep: 45 mins
  • Cook: 55 mins
  • Yields: 12 порцій

Ingredients

Вишня сушена - 200 г

Бурбон - 100 мл

Кориця - 1 ч. ложка

Сироп кленовий - 50 мл

Бекон смугастий копчений - 6 тонких шматочків

Суміш для брауні будь-яка

Какао-порошок - трохи для підпилювання

Directions

1Нагрти духовку з вентилятором до 180°С, газову до 160°С (позначка 4).

2У невеликій каструлі нагріти (не кип'ятити!) вишню в бурбоні, а потім залишити настоюватися принаймні на 20 хвилин.

3Тим часом змішати корицю з кленовим сиропом і змастити бекон з обох боків. Покласти шматочки на решітку, встановлену над деком, накриті фольгою та запікати, час від часу змащуючи сиропом, приблизно 20 хвилин, доки бекон не виглядатиме гарно підсмаженим.

4Дістати бекон з духовки та залишити для повного охолодження на решітці.

5Вибрати рецепт брауні та нагріти духовку до потрібної температури.

6Злити вишню, змочену у бурбоні, і додати її до тіста / суміші. Розкришити бекон на дрібні шматочки (він дуже легко кришиться) і додати до тіста / суміші, перемішавши все разом.

7Випікати за рецептом, потім залишити для повного охолодження, перш ніж підпилити какао та нарізати на квадрати.

00:00

Nutrition Facts

Calories456 ккал
Protein6 г
Sugar36 г
Total Fat23 г
Saturated Fat13 г
Total Carbohydrates50 г
Dietary Fiber3 г