1Нагрти духовку з вентилятором до 180°С, газову до 160°С (позначка 4).
2У невеликій каструлі нагріти (не кип'ятити!) вишню в бурбоні, а потім залишити настоюватися принаймні на 20 хвилин.
3Тим часом змішати корицю з кленовим сиропом і змастити бекон з обох боків. Покласти шматочки на решітку, встановлену над деком, накриті фольгою та запікати, час від часу змащуючи сиропом, приблизно 20 хвилин, доки бекон не виглядатиме гарно підсмаженим.
4Дістати бекон з духовки та залишити для повного охолодження на решітці.
5Вибрати рецепт брауні та нагріти духовку до потрібної температури.
6Злити вишню, змочену у бурбоні, і додати її до тіста / суміші. Розкришити бекон на дрібні шматочки (він дуже легко кришиться) і додати до тіста / суміші, перемішавши все разом.
7Випікати за рецептом, потім залишити для повного охолодження, перш ніж підпилити какао та нарізати на квадрати.