Брізоль з кальмарів страви з морепродуктів 26 Грудня, 2018 100 лучших блюд из морепродуктов (Очень просто!) Ingredients Кальмари - 1 кг тушок Зелень ДЛЯ КЛЯРУ: Яйця - 2 шт. Борошно Вода Сіль Олія для обсмажування Directions 1Тушки кальмарів очистити від плівки. Кожну тушку розрізати навпіл, ретельно відбити (тушка має збільшитися в розмірі десь у 1,5 рази). 2КЛЯР: Яйця збити з сіллю. Додати стільки борошна та води, щоб вийшло тісто консистенції густої сметани. Ретельно перемішати. 3Олію розжарити в сковороді. Тушки кальмарів вмочити в кляр, обсмажити з двох боків до золотистої скоринки, скласти у миску, витримати 30 хвилин. 4Після цього кожну тушку згорнути трубочкою, викласти на блюдо, посипати подрібненою зеленню. 00:00