шашлик
шашлик

Шашлик по-курганськи

    

26 Грудня, 2018

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Свинина - 600 г

Цибуля ріпчаста - 100 г

Картопля підсмажена - 250 г

Лимон - 1 шт.

Оцет - 30 мл

Зелена цибуля - 50 г

Перець чорний мелений

Сіль

Соус часниковий - 250 г

Directions

1М'ясо нарізати кубиками по 25‑30 г, додати оцет, нашатковану цибулю, сіль і перець, маринувати 6‑8 годин в емальованому посуді в холодному місці.

2Нанизати м'ясо на шампури упереміж з підсмаженими до напівготовності кружальцями картоплі.

3Смажити в електрогрилі 25‑30 хвилин при 200°С.

4Подавати в гарячому вигляді з зеленою цибулею, покладеною гіркою, і кружальцями лимона. Окремо подати часниковий соус.

00:00