Шашлик по-курганськи страви з м'яса електрогриль 26 Грудня, 2018 50 рецептов шашлыков Ingredients Свинина - 600 г Цибуля ріпчаста - 100 г Картопля підсмажена - 250 г Лимон - 1 шт. Оцет - 30 мл Зелена цибуля - 50 г Перець чорний мелений Сіль Соус часниковий - 250 г Directions 1М'ясо нарізати кубиками по 25‑30 г, додати оцет, нашатковану цибулю, сіль і перець, маринувати 6‑8 годин в емальованому посуді в холодному місці. 2Нанизати м'ясо на шампури упереміж з підсмаженими до напівготовності кружальцями картоплі. 3Смажити в електрогрилі 25‑30 хвилин при 200°С. 4Подавати в гарячому вигляді з зеленою цибулею, покладеною гіркою, і кружальцями лимона. Окремо подати часниковий соус. 00:00