Бігос з грибами по-слов'янськи
Бігос з грибами по-слов'янськи

Бігос з грибами по-слов’янськи

  ,

28 Грудня, 2018

100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 2 hrs 30 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Капуста білокачанна - 1 кг

Капуста квашена - 500 г

Гриби (моховики, боровики, лисички) - 300 г

Цибуля - 3 шт.

Сосиски - 100 г

Бекон копчений - 100 г

Салямі - 100 г

Вино сухе біле - 200 мл

Томатна паста - 50 г

Лавровий лист - 2 шт.

Часник - 2 зубчики,

Петрушка - 1 невеликий пучок

Цукор

Сіль

Перець чорний мелений

Олія для смаження

Directions

1Вимити, обсушити та почистити гриби.

2Подрібнити очищену цибулю, обсмажувати на олії 5 хвилин.

3Додати гриби, смажити ще 15 хвилин.

4Нарізати сосиски кружальцями, бекон і салямі - скибочками, смажити на помірному вогні 5 хвилин.

5Нашаткувати білокачанну капусту, викласти в киплячу воду, варити 10 хвилин. Відкинути на друшляк.

6Обсмажувати квашену капусту на олії 20 хвилин.

7Додати томатну пасту, пасерувати на повільному вогні 7 хвилин.

8Дрібно нарізати петрушку, пропустити очищений часник через прес.

9Викласти все в форму для запікання, додати цукор, сіль, мелений чорний перець і лавровий лист. Влити вино, перемішати. Накрити форму фольгою, запікати при 180°С 1 годину.

00:00