Шашлик по-казахськи (тостик) страви з м'яса казахська кухня для пікніка, на вогнищі 29 Грудня, 2018 50 рецептов шашлыков Ingredients Баранина - 1 кг Сіль - 10 г Зелень - 10 г Часник - 20 г Цибуля ріпчаста - 50 г Овочі Directions 1Сіль, часник і подрібнену цибулю потовкти разом і розтерти в кашку. 2З баранячої грудинки зняти м'якоть і нарізати уздовж ребер великими шматками шириною до 10 см (близько 250 г). 3Потім насадити кожен шматок на шампур і обсмажити над гарячим вугіллям. М'ясо періодично поливати соковим розчином. 4Коли шашлик буде майже готовий, зняти м'ясо з шампура, натерти часниково-цибулевою сумішшю, знову надіти на шампур і довести до готовності. 5Обсмажений шашлик зняти з шампура, нарізати тонкими скибочками та гарнірувати овочами. 00:00