1Свинину нарізати на кубики по 25 г, посипати сіллю та чорним меленим перцем.
2Яблука нарізати, помідори розрізати навпіл.
3Цибулю очистити, нарізати тонкими кільцями та просмажити кілька хвилин.
4На шпажки нанизати кубики м'яса, перемішуючи їх з половинками помідорів, дольками яблук і кільцями цибулі, змастити вершковим маслом або олією та пряним соусом.
5Обсмажити в електрогрилі або в гарячій духовці на жирному деку. Час від часу змащувати м'ясо олією та пряним соусом.
6Як тільки м'ясо буде готове, шашлик одразу подавати на стіл. На гарнір найкраще запропонувати відварений рис або картоплю та зелену цибулю, салат із помідорів і огірків. Окремо в соуснику подати шашликовий соус.