1Баранину нарізати кубиками з кісточкою по 40 г. Крупно нарізані цибулю та зелень змішати з м'ясом, посолити, поперчити, покласти в емальований посуд і витримати на холоді 5‑6 годин.
2Струсити зелень і цибулю, нанизати м'ясо на шампури та смажити над розжареним вугіллям 3 хвилини.
3Потім зняти, полити коньяком і знову поставити на мангал. Смажити над вугіллям 15 хвилин, періодично повертаючи шампури. Коли рідина з м'яса капає на вугілля, вогонь спалахує і на м'ясі утворюється корочка, а сік залишається всередині - шашлик готовий.
4Шашлик подавати на шампурах, поливаючи винним соусом. Окремо на блюді подати мариновану цибулю, свіжі помідори і огірки.