Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Этюды о питании
Ingredients
МЛИНЦІ:
Борошно - 200 г / 2 склянки
Яйця - 3 шт.
Молоко - 3,5 склянки / 2 склянки
Вершки - - / 1 склянка
Цукор - 1 ст. ложка / 2 ст. ложки
Сіль - 1 ч. ложка
Лимон - 0,5 шт. (цедра) / -
Масло вершкове - 1 ст. ложка / 100 г
НАЧИНКА:
Яйця
Масло
Directions
1Сильно збити яйця сіллю, додати цукор, 1,5 склянки молока, натерту лимонну цедру і борошно. Все це добре розмішати та розвести 2 склянками молока, вливаючи його поступово. Якщо тісто буде дуже рідким, додати трохи борошна, якщо густим, то молока.
2На маленьку сковороду покласти трохи олії і випікати тонкі млинці тільки з одного боку.
3Коли млинці трохи охолонуть, на підсмажену сторону покласти начинку з рубаних яєць, зварених круто, та масла. Загорнути кожен млинець трубочкою.
4Потім скласти млинці на сковороду і знову обсмажити.