шашлик
шашлик

Шашлик по-болгарськи з кабачками

      ,

4 Січня, 2019

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Баранина - 650 г

Кабачки - 200 г

Картопля - 900 г

Жир - 30 г

Яйця - 1 шт.

Салат зелений - 80 г

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'якоть баранини нарізати на шматочки по 25‑30 г, кабачки нарізати скибочками, посолити та, чергуючи, надіти на шампур.

2Обсмажувати над розжареним вугіллям до напівготовності. Охолодити.

3Після посипати меленим чорним перцем, змочити у збитому яйці та вдруге обсмажити до повної готовності.

4Подавати на стіл із смаженою картоплею та зеленим салатом.

00:00