Бульйон з яєчними пластівцями
Бульйон з яєчними пластівцями

Бульйон з яєчними пластівцями

    

5 Січня, 2019

  • 100 блюд за пять минут (Очень просто!)
  • 300 блюд из яиц

Ingredients

ВАРІАНТ 1:

Бульйон яловичий або курячий - 600 мл

Яйця - 2 шт.

Вершки - 2 ст. ложки

Молоко - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 20 г

Мускатний горіх мелений

Перець чорний або червоний мелений

Сіль

ВАРІАНТ 2:

Бульйон м'ясний - 2 л

Яйця - 4 шт.

Зелень

Directions

ВАРІАНТ 1:

1Яйця збити з вершками, молоком, мускатним горіхом, перцем і сіллю.

2Бульйон довести до кипіння. Помішуючи легкими рухами, влити яєчну суміш так, щоб вона потрапляла в бульйон маленькими порціями і утворювала дрібні пластівці.

3У готову страву покласти масло й акуратно перемішати до його повного розчинення.

ВАРІАНТ 2:

1У киплячий прозорий м'ясний бульйон випустити через друшляк збиті яйця та проварити 2‑3 хвилини.

2Подавати в тарілці, посипавши рубаною зеленню.

00:00