Чуньбін - китайські млинці
Чуньбін - китайські млинці

Чуньбін

    

5 Січня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 5-7 порцій

Ingredients

Борошно - 400 г

Вода - 250 мл

Олія кунжутна - 8 ст. ложок

Зелена цибуля - 1 пучок

Сіль

Перець чилі гострий мелений

Олія для смаження

Directions

1Просіяти борошно, залити окропом, перемішати. Вимісити до консистенції однорідного тугого тіста. Воно не має прилипати до рук.

2Змастити ємність олією, викласти в неї тісто. Накрити вологим рушником, залишити на 30 хвилин.

3Дрібно посікти зелену цибулю.

4Розкачати тісто в пласт завтовшки 2‑3 мм. Змастити кунжутною олією, посолити, посипати чилі, зеленою цибулею. Згорнути в тугий рулет. Згорнути рулет у формі равлика. Знову розкачати завтовшки 3‑4 мм.

5Вирізати кола необхідного розміру.

6Смажити млинці на розпеченій олії з обох боків по 2‑3 хвилини до рум'яної скоринки.

00:00