Баклажани про запас (гострі)
Баклажани про запас (гострі)

Баклажани про запас (гострі)

  

8 Січня, 2019

Малая энциклопедия консервирования

Ingredients

Баклажани - 5 кг

Часник - 300 г

Перець солодкий червоний - 10 шт.

Перець пекучий червоний - 8 шт.

Олія - 1 склянка

Оцет 9% - 1 склянка

Сіль

Directions

1Баклажани очистити від плодоніжок, порізати кружальцями завтовшки 0,5 см, посолити та залишити години на дві.

2Потім з баклажанів віджати сік і підсмажити їх на олії.

3Часник, червоний перець солодкий і пекучий пропустити через м'ясорубку, додати оцет і варити 5 хвилин.

4Потім, вмочуючи в цю суміш підсмажені баклажани, складати їх в стерилізовані банки.

5Банки закатати та зберігати в прохолодному місці.

00:00