Салат французький картопляний з крабами та печерицями

  

6 Листопада, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

М'ясо крабів відварне - 150 г

Картопля - 3 шт.

Печериці - 4-5 шт.

Перець болгарський - 1 червоний і 1 зелений

Маслини без кісточок - 5 шт.

Олія оливкова - 4 ст. ложки

Лимон - 1 ст. ложка соку

Перець

Сіль

Directions

1Відварити картоплю з сіллю, очистити, нарізати.

2Подрібнені печериці посолити, смажити в половині масла 10 хвилин.

3Перці без насіння та маслини дрібно нарізати.

4З'єднати підготовлені продукти, додати крабове м'ясо, поперчити, заправити сумішшю олії, що залишилася, з соком лимона.

00:00