Баранина зі стручковою квасолею
Баранина зі стручковою квасолею

Баранина зі стручковою квасолею

  ,   

13 Січня, 2019

Готовим из баранины (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Баранина варена - 400 г м'якоті

Масло топлене - 2 ст. ложки

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Бульйон м'ясний - 1 склянка

Яйця - 1 шт.

Квасоля стручкова - 300 г

Перець чорний мелений

Трави сушені

Сіль

Зелень

Directions

1Баранину нарізати по 3‑4 скибочки на порцію.

2Цибулю дрібно нарізати й обсмажити на маслі.

3Припустити в бульйоні крупно нарізані стручки квасолі та відкинути на друшляк.

4Яйце збити з невеликою кількістю бульйону та сумішшю сушених трав.

5М'ясо укласти в змащену маслом форму, зверху покласти квасолю, смажену цибулю, посолити поперчити, залити збитими яйцями та запікати в духовці 7‑10 хвилин при 170°С.

6Подавати страву, оформивши зеленню.

00:00