соус з помідорів, родзинок, цибулі та яблук
соус з помідорів, родзинок, цибулі та яблук

Соус яблучний

    

13 Січня, 2019

Дарья Донцова. Кулинарная книга лентяйки-2. Вкусное путешествие

Ingredients

Яблука кислих сортів - 3 шт.

Родзинки - 2 ст. ложки

Помідори - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.

Цукор - 2 ст. ложки

Імбир

Гвоздика

Перець духмяний

Гірчиця

Сіль

Directions

1Яблука очистити від шкіри, нарізати скибочками та тушкувати на слабкому вогні, підливши трохи води.

2Цибулю та родзинки дрібно нарізати, з томатів зняти шкіру та дрібно нарізати.

3Все змішати, додати трохи води, спеції, цукор і тушкувати на слабкому вогні 1 годину.

4Охолоджену пасту подавати до холодного м'яса.

00:00