шашлик
шашлик

Шашлик зі свинячих нирок

    ,

14 Січня, 2019

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Свинячі нирки - 600 г

Масло вершкове - 50 г

Петрушка - 1 ч. ложка дрібно нарізаної зелені

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Промити й очистити нирки від плівки, не видаляючи поверхневого жиру. Розрізати навпіл, в довжину, але не до кінця. Ошпарити окропом і ретельно осушити рушником.

2Нанизати на шампур, обмазати маслом і смажити над розжареним вугіллям до готовності.

3Зняти з шампурів і покласти зверху на кожну нирку по шматочку масла, розтертого, але не до білого, з дуже невеликою кількістю солі, меленим перцем і дрібно нарізаною петрушкою.

4Подавати гарячим з гарніром зі збірних овочів і салатом.

00:00