Сирники саксонські млинці, оладки, сирники німецька кухня духовка 15 Січня, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Картопля в мундирі - 400 г Сир (творог) - 400 г Родзинки без кісточок - 50 г Яйця - 2 шт. Борошно - 2‑3 ст. ложки Цукор - 5 ст. ложок Лимони - 1 шт. Сіль Олія для смаження ДЛЯ ПОДАЧІ: Повидло яблучне Цукрова пудра - 1 ст. ложка Кориця мелена - 1 щіпка Directions 1Очистити відварну картоплю, натерти на дрібній тертці. 2Родзинки замочити в гарячій воді на 5 хвилин. Просушити. 3Всипати родзинки до картоплі. Додати яйця та борошно, посолити. Додати сир (творог) і цукор. Полити свіжовичавленим лимонним соком, замісити тісто. 4Сформувати руками коржі діаметром 5 см. 5Розігріти сковороду з олією та смажити сирники по 4 хвилини з двох боків. 6Викласти обсмажені сирники на деко, застелене пергаментом, і поставити в духовку, розігріту до 175°С. Запікати 5‑7 хвилин. 7Посипати коржі цукровою пудрою та корицею. Подавати з яблучним повидлом. 00:00