Бутерброди з лососем
Бутерброди з лососем

Бутерброди з лососем

  ,   

15 Січня, 2019

Готовим к празднику (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Хліб житній - 16 скибочок

Лосось консервований в олії - 250 г

Гірчиця солодка - 2 ч. ложки

Майонез - 0,25 склянки

Масло вершкове - 100 г

Зелена цибуля рубана - 1 ст. ложка

Фісташки рубані - 1 склянка

Яйця варені - 2 шт.

Directions

1Зі скибочок хлібу зрізати скоринки. Рибу подрібнити, з'єднати з гірчицею та майонезом. Розм'якшене вершкове масло змішати з зеленою цибулею. Яйця нарізати на 8 дольок.

2Скибочки хліба змастити з масляною сумішшю, посипати фісташками й укласти на блюдо. На середину кожного бутерброда викласти невелику кількість рибної суміші. Зверху укласти дольку яйця та посипати рубаною зеленою цибулею.

00:00