Шашлик з рибних трубочок
Шашлик з рибних трубочок

Шашлик з рибних трубочок

    ,

16 Січня, 2019

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Риба велика (зубатка, тріска, кета) - 600 г філе

Гірчиця - 20 г

Цибуля ріпчаста - 100 г

Олія - 10‑50 г

Шпик - 50 г

Лимон

Зелень

Перець

Сіль

Directions

1Порізати філе риби на тонкі скибочки (завширшки 6 см, завдовжки 10‑12 см і завтовщки 0,5 см), трохи підсолити та підкислити лимонним соком, змастити гірчицею з одного боку, посипати на гірчицю натерту на тертці цибулю та рубану зелень і згорнути їх, скріпивши дерев'яними шпильками.

2Нанизати на шампур, чергуючи з невеликими шматочками сала, посолити, поперчити, змастити олією та запекти над розжареним вугіллям до готовності.

3Подавати на блюді з кружальцями лимона та кільцями цибулі. Як гарнір - картопляне пюре та свіжі овочі.

00:00