Булочки з висівками та лляним насінням
Булочки з висівками та лляним насінням

Булочки з висівками та лляним насінням

    

16 Січня, 2019

Блюда для понижения уровня сахара (Кулинария. Здоровое питание)

Ingredients

Борошно пшеничне грубого помелу - 200 г

Борошно пшеничне І ґатунку - 280 г

Висівки пшеничні - 3 ст. ложки

Лляне насіння - 1 ст. ложка

Дріжджі сухі - 1 ст. ложка

Мед - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Олія оливкова - 30 мл

Вода - 375 мл

Directions

1Борошно просіяти у велику миску, додати сухі дріжджі та сіль. У суху суміш додати мед, оливкову олію і теплу воду, замісити тісто. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин для підйому.

2Тісто, що підійшло, викласти на посипаний борошном стіл і розділити на 10‑12 частин. З кожної скачати булочку, посипати лляним насінням і висівками. Накрити рушником і залишити на 15 хвилин.

3Духовку розігріти до 190°С. Випікати булочки 25‑30 хвилин.

Дієта для зниження рівня цукру

00:00