Блюда для понижения уровня сахара (Кулинария. Здоровое питание)
Ingredients
Борошно пшеничне грубого помелу - 200 г
Борошно пшеничне І ґатунку - 280 г
Висівки пшеничні - 3 ст. ложки
Лляне насіння - 1 ст. ложка
Дріжджі сухі - 1 ст. ложка
Мед - 1 ст. ложка
Сіль - 1 ч. ложка
Олія оливкова - 30 мл
Вода - 375 мл
Directions
1Борошно просіяти у велику миску, додати сухі дріжджі та сіль. У суху суміш додати мед, оливкову олію і теплу воду, замісити тісто. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин для підйому.
2Тісто, що підійшло, викласти на посипаний борошном стіл і розділити на 10‑12 частин. З кожної скачати булочку, посипати лляним насінням і висівками. Накрити рушником і залишити на 15 хвилин.
3Духовку розігріти до 190°С. Випікати булочки 25‑30 хвилин.