Шашлик з річкової риби
Шашлик з річкової риби

Шашлик з річкової риби

    ,

16 Січня, 2019

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Риба - 4 шт. по 250 г

Цибуля ріпчаста - 100 г

Олія - 50 г

Соус шашликовий

Зелень петрушки

Перець

Сіль

Directions

1Річкову рибу очистити від луски, випатрати, видалити зябра, добре промити.

2Посолити та поперчити тушку зовні та всередині, зверху натерти олією, насадити на шампур. На шкірі від верхнього плавника уздовж ребер зробити гострим ножем вертикальну насічку глибиною до 1 см через 1‑1,5 см від голови до хвоста (в кісткових рибах - плотві, червоноперці, підлящику тощо це дозволяє посікти дрібні кістки та зробити їх їстівними).

3Смажити рибу над розжареним вугіллям, постійно перевертаючи і збризкуючи холодною водою.

4Подавати з порізаною кільцями цибулею і зеленню. Як гарнір можна використовувати запечену в попелі картоплю.

00:00