Баклажани з часником закуски, овочеві страви 19 Січня, 2019 Это вкусно! (Единственная) 2018 №9 Prep: 20 mins Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Баклажани - 4 шт. Часник - 1 головка Кінза - 1 пучок Олія ДЛЯ МАРИНАДУ: Цукор - 2 ч. ложки Сіль - 1,5 ч. ложки Оцет - 50 мл Олія - 50 мл Вода - 50 мл Directions 1Баклжани нарізати кружальцями, часник очистити та дрібно нарізати, кінзу дрібно порубати. 2МАРИНАД: Змішати до розчинення сіль і цукор з водою, оцтом і олією. 3Розігріти змащену олією сковороду на середньому вогні. Баклажани обсмажити до рум'яної скоринки з двох боків. 4Викласти баклажани в підходящу ємність шарами. Кожен шар посипати часником і зеленню та скропити маринадом. 5Накрити кришкою і дати настоятися 15 хвилин. 00:00