Щі з яловичиною та свіжою капустою
Щі з яловичиною та свіжою капустою

Щі (з яловичиною та свіжою капустою)

    

20 Січня, 2019

Лучшие рецепты народов мира

Ingredients

Яловичина - 500 г

Вода - 3‑3,5 л

Капуста білокачанна - 1 качан

Морква - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Зелена цибуля - 1 пучок

Петрушка - 1 пучок

Селера - 1 пучок

Помідори - 3 шт. або

Томатна паста - 2‑3 ст. ложки

Борошно - 1 ст. ложка

Жир - 2 ст. ложки

Сметана - 4‑5 ст. ложок

Лавровий лист - 2 шт.

Перець духмяний - 6 горошин

Сіль - 1 ст. ложка

Directions

1М'ясо покласти в глибоку каструлю, залити холодною водою та варити до готовності.

2Моркву та цибулю очистити, дрібно нарізати й обсмажити на жирі.

3Капусту тонко нашаткувати, покласти в готовий бульйон, додати обсмажені овочі, подрібнену зелень цибулі, петрушки та селери, варити щі 30‑40 хвилин.

4Окремо приготувати заправку з борошна, томатної пасти або очищених від шкірки та дрібно нарізаних помідорів, лаврового листа, духмяного перцю, солі.

5За 2‑3 хвилини до закінчення варіння заправку додати в щі, довести страву до кипіння на помірному вогні.

6Готові щі розлити по тарілках, заправити сметаною та подавати до столу.

00:00