100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 2 hrs 30 mins
Yields: 15 шт.
Ingredients
Борошно пшеничне - 600 г + 15 г на підпил
Молоко - 350 г
Яйця - 3 шт.
Родзинки - 50‑100 г
Дріжджі сухі - 25 г
Цукор - 10 ч. ложок
Сіль - 0,5 ч. ложки
Масло вершкове - 70 г
Directions
1Розвести в одній половині теплого молока цукор, в іншій - сухі дріжджі.
2Просіяти пшеничне борошно через сито, вбити яйця. Додати в борошно молоко з цукром. Вилити розчинені в молоці дріжджі. Додати розм'якшене вершкове масло та сіль. Всипати родзинки. Вимішувати тісто на посипаній борошном поверхні 10 хвилин. Залишити на 1 годину.
3Тісто обім'яти та розділити на 15 рівних частин. Сформувати булочки.
4Викласти булочки на деко, змащене маслом або застелене пергаментом. Залишити на 20 хвилин, накривши серветкою. Змастити розтопленим вершковим маслом.