Кекси «Морські створіння» – Морський коник
21 Січня, 2019
Australian Cupcakes & Inspirations 2016 Volume 4 Issue №4
Ingredients
Кекси готові
Крем масляний блідо-блакитний
Помадка / мастика жовта + трохи білої і чорної
Тюлоза
ОБЛАДНАННЯ
Форми для шоколаду морської тематики
Фарба кондитерська суха червона та / або помаранчева - Red / Orange Petal Dust
Качалка маленька, що не ковзає
Підстилка, що не ковзає
Цукровий клей
Ніж
Інструменти для моделювання - з маленькою кулькою та напівколом
Насадка Wilton 1M
Кондитерський мішок
Directions
1Додати невелику кількість тюлози до жовтої помадки / мастики. Припорошити цукровою пудрою порожнину форми з морським коником і струсити надлишок.
2Скачати з жовтої помадки гладку кулю і вдавити у форму, згладжуючи будь-який надлишок великим пальцем.
3Обережно вийняти морського коника з форми. Якщо складно, можна зубочисткою обережно видалити частину форми, а потім зняти решту. За необхідності форму можна змінити. Обрізати нерівні краї за допомогою кондитерського ножа.
4Маленьким ножем додати деталі до плавників.
5За домомогою інструменту у формі півкола зробити луску на тілі морського коника.
6У місці, де має бути око, зробити отвір інструментом з маленькою кулькою на кінці.
7Додати око, скачавши крихітну кульку білої помадки і вставивши її у щойно зроблений отвір. Скачати ще меншу кульку чорного кольору, сплюснуту її пальцем і прикріпіть на біле око.
8Припорошити плавці та луску з сухою кондитерською фарбою: можна спочатку помаранчевою, а потім червоною, щоб додати глибину.
9Помістіти блакитний масляний крем у кондитерський мішок з насадкою Wilton 1M. Видавити завиток синього крему на поверхню кожного кексу.
10Обережно посадити персонаж на верхівку завитка.