100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 45 mins
Yields: 16 шт.
Ingredients
Борошно - 450 г + 15 г на підпил
Яйця - 2 шт.
Олія - 50 мл
Молоко - 200 мл + 20 мл на змащування тіста
Цукор - 10 ч. ложок
Сода - 1 ч. ложка
Сіль - 1 ч. ложка
Directions
1Просіяти пшеничне борошно через сито. Можна кілька разів. Додати цукор, сіль і соду. Вбити яйця. Влити олію. Додати молоко. Вимісити туге тісто на посипаній борошном поверхні, дати постояти 20 хвилин.
2Скачати великий валик і нарізати його на 16 однакових частин.
3Розкачати рівні за завтовшки ковбаски, змастити їхні кінці молоком. Скрутити баранки.
4Викласти баранки на пергамент, змастити молоком. Запікати 10‑12 хвилин при 200°С, до світло-коричневого кольору.