Сирники з курагою та м'ятою
Сирники з курагою та м'ятою

Сирники (з курагою та м’ятою)

  

22 Січня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 5 порцій

Ingredients

Сир (творог) - 200 г

Яйця - 1 шт.

Борошно - 2‑3 ст. ложки

Цукор - 1 ч. ложка

Курага - 35 г

М'ята - 2 гілочки

Сіль - 1 щіпка

Олія для смаження

Directions

1Збити яйце з сіллю та цукром до розчинення цукру. Додати сир (творог), перемішати. Додати половину борошна, перемішати. Сирна маса має вийти достатньо в'язкою.

2Нарізати курагу дрібними кубиками. Додати в тісто, перемішати.

3Додати в тісто листочки м'яти (велике листя нарвати руками), перемішати.

4Висипати на плоску тарілку залишки борошна. Викласти ложкою частину сирної маси в тарілку, обваляти в борошні з двох боків. Надати руками сирній масі форму сирника.

5Смажити сирники з двох боків на розпеченій олії до золотистого кольору.

00:00