Брускета з грибним паштетом
бутерброди, закуски Великдень, святкове
24 Січня, 2019
100 лучших рецептов пасхального стола / 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)
- Cook: 2 hrs
- Yields: 4-10 порцій
Ingredients
Батон (багет) - 1 шт.
Печериці - 250 г
Цибуля шалот - 1 шт.
Волоські горіхи очищені - 20 г
Яйця - 1 шт.
Бренді (коньяк) - 1 ч. ложка
Масло вершкове - 100 г + 50 г для смаження
Сіль
Перець чорний мелений
Зелена цибуля - 1 невеликий пучок
Directions
1Почистити печериці, промити в холодній воді, нарізати тонкими скибочками.
2Очистити цибулю, нарізати тонкими півкільцями. Розігріти на сковороді 50 г вершкового масла, викласти цибулю, смажити на помірному вогні 5 хвилин.
3Додати гриби, смажити ще 10 хвилин.
4Зварити круто яйце (7 хвилин після закипання), остудити в холодній воді. Очистити, крупно нарізати.
5З'єднати обсмажені гриби з цибулею, вершкове масло, яйце та горіхи, подрібнити за допомогою блендера до однорідної маси. Посолити, поперчити, влити бренді, перемішати. Помістити в холодильник на 1 годину.
6Нарізати багет скибочками, підсмажити на сухій сковороді, намастити готовим паштетом.
7При подачі посипати брускету дрібно рубаною зеленою цибулею.