100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 1 hr 30 mins
Yields: 20-24 шт.
Ingredients
Вода - 250 мл
Масло вершкове - 100 г
Борошно - 1 склянка
Яйця - 4 шт.
Сіль - на кінчику ножа
Олія для змащування форми
ДЛЯ КРЕМУ:
Сир (творог) м'який - 600 г
Цукрова пудра - 6 ст. ложок
Вершки 33% - 250 мл
Лимони - 1 шт.
Directions
1Закип'ятити воду з вершковим маслом. Додати дрібку солі та борошно, швидко перемішати. Потримати суміш на слабкому вогні, постійно помішуючи, 3 хвилини.
2Охолодити масу до кімнатної температури. Акуратно ввести яйця.
3Викласти тісто у щільний пакет, зрізати куточок. Видавити невеликими порціями на змащену маслом фольгу.
4Випікати тістечка 25 хвилин при 180°С.
5Не відкриваючи духовку, знизити температуру до 160°С, випікати ще 10 хвилин.
6КРЕМ: З'єднати сир (творог) з вершками в чаші блендера. Додати натерту цедру та цукрову пудру. Перемішати до однорідної маси.
7Надрізати остиглі тістечка. Наповнити сирним кремом за допомогою кондитерського шприця або чайної ложки.