оладки
оладки

Оладки з сухарів і родзинок

  

7 Листопада, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Сухарі пшеничні - 200 г

Молоко - 300 мл

Яйця - 1 шт.

Цукор - 40 г

Маргарин - 30 г

Масло вершкове або олія - 30 г

Родзинки - 25 г

Сметана - 25 г

Дріжджі - 50 г

Сіль

Варення або мед

Directions

1Мелені сухарі залити гарячим молоком, всипати цукор, сіль і охолодити. Ввести яйце, дріжджі і поставити для бродіння на 2-3 години.

2У тісто покласти родзинки і смажити, як звичайні оладки.

3Подати зі сметаною чи олією, або варенням, або медом.

00:00