Галета з журавлиною пироги, солодка випічка духовка 26 Січня, 2019 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 1 hr Yields: 6-8 порцій Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно - 200 г Масло вершкове - 100 г Сир (творог) - 100 г Яйця - 1 шт. Сіль - 0,25 ч. ложки ДЛЯ НАЧИНКИ: Журавлина свіжа або свіжоморожена - 300 г Цукор - 150 г Волоські горіхи - 150 г Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка Directions 1Просіяти борошно з сіллю. Зверху викласти нарізане кубиками вершкове масло та сир (творог). Порубати ножем до утворення дрібної крихти. 2Додати яйце та швидко замісити тісто. Загорнути його в плівку й помістити в холодильник на 40 хвилин. 3Обсмажувати волоські горіхи на сухій сковороді 10 хвилин до золотистого кольору та розкриття смаку. 4Крупно порубати горіхи ножем або подрібнити за допомогою блендера. 5Змішати журавлину з крохмалем. Додати волоські горіхи та цукор, добре перемішати. 6Розкачати тісто в коло діаметром 30 см. Викласти в центр начинку, залишаючи з краю кілька сантиметрів. Загорнути краї тіста. 7Випікати в розігрітій до 200°С духовці 30‑40 хвилин до золотистого кольору. 00:00