Шашлик з кальмарів страви з морепродуктів гриль 28 Січня, 2019 100 лучших блюд из морепродуктов (Очень просто!) Ingredients Кальмари - 450 г щупалець Лайм - 1 шт. Зелена цибуля - 20 г Перець чилі дрібно нарізаний - 2 ст. ложки Кінза або м'ята - 2 ст. ложки подрібненої зелені Цукор - 1 ст. ложка Олія оливкова - 1 ст. ложка Directions 1МАРИНАД: З'єднати перець чилі, зелень, цукор, оцет і оливкову олію, ретельно перемішати. 2Щупальця кальмарів очистити, нарізати шматочками завдовжки 15‑20 см, покласти в маринад. Маринувати 1‑1,5 години. 3Підготовлені щупальця нанизати на шампури. 4Готувати на грилі 3‑4 хвилини, постійно повертаючи шампури. 5Зелену цибулю вимити, обсушити, крупно нарізати, трохи підпекти на решітці гриля. 6Маринад трохи прогріти. 7Шашлики подавати з підігрітим маринадом, зеленою цибулею та нарізаним лаймом. 00:00