Торт із млинців з грибами закуски, млинці, оладки, сирники, страви з грибів, страви з м'яса духовка 7 Листопада, 2016 Блины и блинчики / Грибной пир (Семь поварят) Cook: 1 hr 20 mins Yields: 6 порцій Ingredients МЛИНЦІ: Борошно - 1 склянка Гриби солоні або мариновані - 600 г Корейка копчена - 100 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Крохмаль - 1 ст. ложка Молоко - 1 склянка Яйця - 2 шт. Олія - 2 ст. ложки Сіль КРЕМ: Сир плавлений м'який - 200 г Масло вершкове - 2 ст. ложки Зелень кропу рубана - 1 ст. ложка Перець червоний мелений Directions 1Гриби, цибулю та корейку пропустити через м'ясорубку й обсмажувати на частині олії 10‑15 хвилин. 2З борошна, крохмалю, молока та яєць замісити тісто, додати в нього грибну масу, посолити і перемішати. 3Спекти млинці на розпеченій сковороді, змащуючи її олією. 4КРЕМ: Сир збити з розм'якшеним вершковим маслом, додати зелень і перець. 5Укласти млинці стопкою і прошарувати сирним кремом. 6Запікати торт в духовці 5‑7 хвилин. 7Подавати гарячим, оформивши солоними грибами та гілочками зелені. 00:00