Млинці з гливами (вешенками) та рисом
млинці, оладки, сирники, страви з грибів
31 Січня, 2019
100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)
- Cook: 1 hr 30 mins
- Yields: 5 порцій
Ingredients
ДЛЯ МЛИНЦІВ:
Молоко - 250 мл
Борошно - 1 склянка
Яйця - 1 шт.
Сіль
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Гливи (вешенки) - 100 г
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Рис - 2 ст. ложки
Майонез - 1 ст. ложка
Сіль
Перець чорний мелений
Олія для смаження
Directions
1Розбити яйце в ємність. Влити молоко. Всипати сіль і борошно, ретельно перемішати, щоб не було грудок.
2Смажити млинці на розпеченій олії до золотистого кольору.
3Нафарширувати млинці начинкою.
НАЧИНКА:
1Почистити гливи (вешенки), нарізати великими шматками. Скласти гриби в каструлю, залити холодною водою, варити на помірному вогні 10 хвилин. Відкинути на друшляк.
2Очистити моркву, натерти на крупній тертці. Нарізати очищену цибулю тонкими півкільцями.
3Розігріти сковороду з олією, викласти цибулю та моркву, смажити на помірному вогні 10 хвилин до готовності.
4Додати в сковороду з цибулею і морквою гриби, сіль і перець, смажити на помірному вогні 15 хвилин.
5Промити рис в холодній воді. Відварити в підсоленій воді до готовності.
6Подрібнити за допомогою блендера гриби, цибулю та моркву до однорідності. Перекласти в ємність, додати рис і майонез, перемішати.