100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 1 hr 20 mins
Yields: 6-8 порцій
Ingredients
Тісто пісочне готове - 1 упаковка
Яблука з кислинкою - 3 шт. невеликих твердих
Цукор - 150 г
Мед - 2 ст. ложки
Вода - 2 ст. ложки
Лимон - 0,5 шт. (сік)
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Морозиво ванільне
Гарячий шоколад
Directions
1Видалити з яблук серцевину, нарізати тонкими скибочками та рівномірно викласти на основу для пирога.
2Змішати в сотейнику цукор з медом, водою та лимонним соком, поставити на повільний вогонь. Коли суміш закипить, зробити вогонь мінімальним і потомити карамель 20 хвилин.
3Рівномірно залити яблука теплою карамеллю.
4Розігріти духовку до 200°С, поставити пиріг, випікати 30 хвилин.
5Подавати теплим з ванільним морозивом та гарячим шоколадом.